Društvene mreže

Uslovi korišćenja

Uredništvo veb portala sportski.rs iskreno se raduje što pratite naš rad i što ste nama ukazali poverenje da informacije vezane za sportska dešavanja u Srednjobanatskom okrugu i sa teritorije opštine Kikinda saznajete putem naše stranice.

Veb portal sportski.rs Vam u svakom trenutku besplatno omogućava pristup svim stranicama našeg medija, kao i korišćenje sadržaja i usluga u vidu ličnog informisanja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge portala sportski.rs te Vas molimo da ih poštujete.


Opšte

Korišćenje svih sadržaja ovog portala isključivo je namenjeno za ličnu upotrebu u vidu Vašeg informisanja, te svako kopiranje i dalje prosleđivanje tekstova, vizuelnih i audio materijala, radite na sopstvenu odgovornost, kršeći autorska prava.


 Autorska prava

Veb portal sportski.rs je vlasnik autorskih prava na sve sadržaje koji se nalaze na stranicama www.sportski.rs

Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo portala bez pisane saglasnosti direktora i glavnog i odgovornog urednika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava veb portala sportski.rs

U slučaju povrede autorskih prava, uredništvo veb portala sportski.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Oglašavanje

Veb portal sportski.rs nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem, jer se radi o poslovnom odnosu između oglašavača i posetilaca portala.


Izmene uslova korišćenja

Veb portal sportski.rs zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu u bilo kom trenutku, bez obaveze prethodne najave.

Veb portal sportski.rs zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje, kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju.

Ako se odlučimo za promenu naše politike privatnosti, vidljivo ćemo postaviti promene na stranici našeg web portal, tako da naši korisnici uvek znaju koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima, ako postoje, možemo da ih otkrijemo. Ako u bilo kom trenutku odlučimo da koristimo informacije za identifikaciju na način drugačiji od navedenog u trenutku kada su prikupljene, mi ćemo obavestiti korisnike putem e-mail. Korisnici će imati izbor da dozvole ili onemoguće upotrebu njihovih informacija na drugačiji način.

Redakcija veb portala sportski.rs


Kontakt

Sportski Info Portal d.o.o. – veb portal
Karađorđev trg 65, 23000 Zrenjanin
PIB: 112375968
Matični broj: 21661015
Telefon: 063 537 890
Marketing: 060 48 66 661
E-mail: [email protected]


Impressum

Izdavač:

Naziv medija: SPORTSKI INFO PORTAL

Registarski broj: IN001100
Karađorđev trg 65, 23000 Zrenjanin
Direktor i glavni i odgovorni urednik

  • Zoran Bogaroški