Društvene mreže

Marketing Reklamiranje

Portal sportski.rs bavi se tematikom informisanja sa sportskih događaja širom Srednjobanatskog okruga ( Zrenjanin, Novi Bečej, Žitište, Sečanj, Nova Crnja ) i teritorije opštine Kikinda. Svakodnevno, broj pratilaca našeg portala raste, što nas već danas svrstava u red najpraćenijih regionalnih veb portala sa tematikom lokalnog sporta u državi. Slogan portala sportski.rs – SAZNAJ SVE, dovoljno ukazuje da je trud naših novinara i foto-reportera na maksimalnom nivou, kako bi naši pratioci mogli da saznaju gotovo sve infotmacije iz oblasti sporta iz gore pomenutih opština.

Portal sportski.rs je idealna lokacija za promovisanje lokalnih i regionalnih firmi, koje imaju u planu da dođu do novih potrošača i poslovnih partnera. Mesečno na portalu imamo više od 25.000 posetilaca koji otvore preko 60.000 stranica.

Ako poslujete u nekoj od gore navedenih opština ili je Vaš posao vezan za saradnju sa kompanijama, sportskim kolektivima ili pojedincima sa prostora Srednjobanatskog regiona i opštine Kikinda, zašto da Vašu reklamu ne vidi preko 25.000 naših posetilaca svakog meseca. Nudimo Vam mogućnost postavljanja banera (reklame u jednom delu sajta) na početnu ili unutrašnjim stranama našeg portal.

Naša marketinška rešenja uključuju:

  • Banere na web sajtu
  • Promovisanje privrednih subjekata i pojedinačnih proizvoda u sklopu objavljenih vesti i reportaža
  • PR tekstove na web sajtu i sponzorisanje putem društvenih mreža
  • Promovisanje sportskih kolektiva i škola sporta sa akcentom na upis novih članova

Za više informacija o reklamiranju i cenama, obratite nam se putem telefona naše marketing službe ( 060-48-66-66-1 ) ili putem e-maila ( [email protected] )