Društvene mreže

Fudbal

Polovičan učinak fudbalerki Stajićeva u vikendu za nama

Prosledi novost:

Proteklog vikenda, obe selekcije Sportskog udruženja ženskog fudbala „Stajićevo 2017“ igrale su svoje utakmice na gostujućim terenima i ostvarile su polovičan učinak.

ŽFK VOJO GAČIĆ (Pančevo) – SUŽF STAJIĆEVO 2017 (Stajićevo) 4:7 (2:4) – seniorke

Seniorska ekipa je u okviru 2. kola Druge lige Srbije za žene, grupa „Sever“, u nedelju 19. septembra putovala u Banatski Brestovac, gde se sastala sa ekipom ŽFK „Vojo Gačić“. Stajićanke su prikazale odličnu partiju koja je rezultovala pobedom od 7:4. Dvostruki strelci za pobedničku ekipu bile su Elena Rodić, Danijela Manjulov i Ivona Laslo, dok se u listu strelaca upisala i nova fudbalerka ekipe iz Stajićeva, vrsni napadač Dijana Barta. Za ekipu „Vojo Gačić“ pogotke su postigli Andrija Babin, Andrijana Danilov, kao i dvostruki strelac Marija Kovačević.

UŽF BANAT (Vršac) – SUŽF STAJIĆEVO 2017 (Stajićevo) 2:0 (1:0) – kadetkinje

Mlada ekipa Stajićeva u subotu, 18. septembra putovala je u Vršac, gde se u okviru 2. kola Razvojne lige Srbije „Sever“ – grupa B, sastala sa fudbalerkama Banata. Stajićanke, koje su na utakmicu otputovale sa samo devet fudbalerki, pretrpele su poraz od 2:0. Pogotke za ekipu Banata postigle su Teodora Stanković i Đorđina Tarandža.

U narednom kolu, obe selekcije SUŽF „Stajićevo 2017“ su slobodne.

fotografiju ustupio: Momčilo Sučević

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.