Društvene mreže

Rukomet

Vladimir Kovačević: Zadovoljan sam kako smo odradili pripreme

Prosledi novost:

Približili smo se početku sezone 2021/22 u nižim rukometnim ligama koje se igraju pod patronatom Rukometnog saveza Vojvodine. Rukometašice zrenjaninskog Proletera, u prvom kolu, gostovaće u sredu, 22. septembra u Feketiću, ekipi ŽRK Jadran.

Tim povodom posetili smo trening rukometašica Proletera i razgovarali sa Vladimirom Kočom Kovačevićem, prvim trenerom zrenjaninskih crveno belih, koji nam je preneo očekivanja pred start sezone.

Zadovoljan sam kako smo odradili pripreme, ali imamo dosta povređenih rukometašica. Uspeli smo da sredimo golmana Dunju Brankovan, koja će biti od prvog kola sa ekipom. Devojke dobro rade i ja se nadam najboljem. Ne sumljam da će se boriti tokom prvenstva, ali rezultat, sve dok ne budemo kompletni, verovatno da neće biti zadovoljavajući. Nadam se da će uspeti da se izbore sa svim, da, kad se kompletiramo, da će izaći na dobro na kraju. Prvo kolo idemo u Feketić. Jadran je iskusna ekipa. Mi idemo tamo da pobedimo. Mislim da su moje devojke dobro fizički spremne, da bi trebalo na tu neku našu mladost i agresivnost da pretrčimo tu mnogo stariju ekipu i da pobedimo. – izjavio je Vladimir Kovačević.

foto: Zoran Bogaroški

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.