Društvene mreže

Fudbal

Stajićanke upisale prve ovosezonske bodove za „zelenim stolom“

Prosledi novost:

SUŽF „STAJIĆEVO 2017“ – ŽFK VOŠA AS (Novi Sad) 3:0 PFF

Fudbalska utakmica 1. kola Druge lige Srbije „Sever“ za žene između ekipa Stajićevo i Voša AS, koja je u Stajićevu trebala da se odigra u nedelju, 12. septembra, dobila je epilog.

S obzirom da se gostujuća ekipa nije pojavila na stadionu u Stajićevu u zakazanom terminu za odigravanje utakmice, a nije blagovremeno obavestila domaćina susreta o svom nedolasku, niti putem nekog opravdanog razloga pokušala da odloži utakmicu, ekipa SUŽF Stajićevo 2017 je za „zelenim stolom“ utakmicu dobilo službenim rezultatom 3:0.

Utakmica je trebala da se odigra u nedelju u 16:30 časova. Sve smo redovno i regularno zakazali u svim potrebnim institucijama. Petnaest minuta pre zakazanog početka utakmice, videvši da se gostujući sastav ne pojavljuje na stadionu, iako su sva službena lica već bila na svojim mestima, odlučio sam da pozovem predstavnika novosadske ekipe. On mi je u telefonskom razgovoru, dakle, na petnaest minuta pre nego što utakmica treba da počne, predložio da odložimo utakmicu. Naravno da nismo pristali na takvu ponudu, obzirom da smo već platili sudijske i delegatske putne troškove, platili smo obezbeđenje, doktora… Trošak od preko 17.000 dinara. Ispostavilo se, proverom u sistemu Fudbalskog saveza Srbije, da gotovo sve fudbalerke Voše AS nisu pravilno registrovane za ovu sezonu, te da im sistem nije dozvoljavao nastup na utakmici. Prema članu 47 PFT FSS utakmicu smo dobili službenim rezultatom 3:0. Okrećemo se nastavku sezone i sledećem kolu, u kojem narednog vikenda gostujemo u Pančevu, ekipu ŽFK „Vojo Gačić“. – izjavio je Momčilo Sučević, predsednik SUŽF „Stajićevo 2017“, ekskluzivno za naš portal.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.