Društvene mreže

Rukomet

POBEDIO JE RUKOMET: „BUČ KUP 2021“ okupio 260 mališana

Prosledi novost:

IV po redu „Buč Kup“ koji je održan u subotu, 11 septembra u Mužlji, okupio je devet ekipa u tri uzrasne uzrasne kategorije (mini rukomet, mladje pionirke i pionirke).

Ekipe koje su pokazale rukometno umeće bile su: Spartak (Debeljača), Crepaja, Jabuka, Naftagas (Elemir), Laćarak, Halas Jožef (Ada), Mladost (Srpska Crnja), Gradnulica (Zrenjanin) i Lehel (Mužlja).

Opredelili smo ze da IV Buč kup bude promocija rukometa, da se deca druže i provedu ceo dan u Mužlji. Pojedinim ekipama je ovo bio prvi dolazak na turnir i uopšte u Mužlju. Generalni sekretar RSV-a Rajko Prodanović posetio je rukometni klub Lehel, te je iskoristio priliku da svim učesnicima turnira podeli medalje. Zahvalili bi se roditeljima koji su pomogli oko organizacije turnira, Rukometnom Savezu Vojvodine, Mesnoj zajednici Mužlja… Deca su kućama otišla zadovoljna, Mužlja je ugostila 260 mališana, POBEDIO JE RUKOMET! Plasmana nema, svi su dobili medalje. – izjavila je Nataša Dabić, jedna od organizatora ovog rukometnog turnira.

 

foto: Zoran Bogaroški

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.