Društvene mreže

Banat Info

Grad Zrenjanin subvencioniše nabavku bicikala, poziv u toku

Prosledi novost:

Zrenjanin – U toku je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za nabavku bicikala koji je raspisala Komisija za realizaciju nabavke bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji grada Zrenjanina.

Za sufinansiranje nabavke bicikala iz ovog javnog poziva iz budžeta grada opredeljeno je ukupno milion dinara, a gradjani mogu da dobiju po 5.000 dinara, što znači da na ovakav način do novog bicikla može doći 200 podnosilaca sa poptunom dokumentacijom.
Dokumetacija za subvencionisanu kupovinu bicikala podnosi se u Uslužnom centru Gradske uprave, kancelarija br.53 (Pisarnica).
Inače, cilj sufinansiranja je povećanje broja biciklista na ulicama grada, u svrhu poboljšanja kvaliteta vazduha i smanjenja zagadjenja životne sredine.
Pravo učešća na Javnom pozivu imaju gradjani koji poseduju važeću ličnu kartu sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina, u trenutku podnošenja prijave.
Lista direktnih korisnika preko kojih se realizuju mere:

“MOTO DANE” D.O.O. Zrenjanin, ul. Cara Dušana br. 12.
“KAPRIOLO” D.O.O. Bačka Topola, ul. Edvarda Kardelja bb
“BB TRADE” A.D. Žitište, Trg oslobođenja bb.
Detalji o javnom pozivu dostupni su na sajtu grada Zrenajnina u delu oglasi i konkursi – http://www.zrenjanin.rs/sr/e-uprava/oglasi-i-konkursi.
Pozivamo građane da što pre podnesu prijave na Pisarnici i ostvare subvenciju.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.