Društvene mreže

Rukomet

Rukometaši Proletera postaju finansijski stabilna ekipa: Predsednik kluba predstavio generalnog sponzora

Prosledi novost:

Ostalo je još nešto manje od dve nedelje do početka novog prvenstva u ARKUS ligi. Rukometni klub Proleter iz Zrenjanina startovaće sezonu 2021/22 kao finansijski stabilna ekipa.

Novoizabrani predsednik kluba, gospodin Milan Milošević, pozvao je predstavnike medija kako bi putem javnog informisanja, ljubireljima rukometa iz Zrenjanina, ali i čitave Srbije, predstavio novog generalnog sponzora, firmu EKO UNIJA iz Beograda.

Za mesec ipo dana od kad sam deo ovog kluba, mislim da se uradilo mnogo. Pronašli smo rešenje kad je u pitanju generalni sponzor. To su moji dugogodišnji poslovni prijatelji. Na moj predlog, oni su ušli u klub, podržali ovu moju priču i priču celog grada. Bar u narednom periodu, dok smo mi na čelu ovog kluba zajednički, a ima nas desetak, mislimo da Proleter može ići uzlaznom linijom i da možemo klub vratiti na neke stare grane. Ako ne baš da igramo finale Lige šampiona, bar da budemo značajan učesnik naše ARKUS lige, koji će se pitati ko će na kom mestu završiti takmičenje. – rekao je predsednik zrenjaninskog superligaša, gospodin Milan Milošević.

Ispred EKO UNIJE obratio nam se gospodin Žarko Vukomanović, koji nije krijo zadovoljstvo što će firma koju on predstavlja biti generalni sponzor nekadašnjeg finaliste najelitnijeg evropskog takmičenja.

EKO UNIJA SM ove sezone će sponzorisati Rukometni klub Proleter. Mi kao društveno odgovorna firma, već dosta vremena imamo praksu da sponzorišemo dosta sportskih klubova u raznim lokalnim sredinama. Jako nam je drago da i Rukometni klub Proleter bude član porodice koju EKO UNIJA sponzoriše. – izjavio je predstavnik generalnog sponzora, direktor razvoja, gospodin Žarko Vukomanović.

foto: Zoran Bogaroški

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.