Društvene mreže

Banat Info

Milivoj Milivojević iz Šajkaša skuvao najbolju riblju čorbu u Jankov Mostu

Prosledi novost:

Jankov Most – Uz prisustvo trideset ekipa učesnica, uspešno je završeno tradicionalno dvanaesto po redu takmičenje u kuvanju riblje čorbe u Jankov Mostu, koje je ove godine preraslo u memorijalno zbog tragično nastradalog meštanina Predraga Stojkovića.

Ove godine je takmičenje bilo najmasivnije do sada. Imali smo takmičare iz Zrenjanina, Novog Sada, Novog Beceja, Begeča, Šajkaša, Ecke, Stajiceva, Mihajlova, Kikinde, Mihajlova, Melenaca… Takmičenje ne bi uspelo bez sponzora. Mesna zajednica Jankov Most, Auto centar Dane, Kamenorezac Puzdrea i Str OK Rada Savanović. – izjavio je Gabriel Carina, jedan od organizatora takmičenja.

Prvo mesto po odlici žirija i novčanu nagradu od 10.000 dinara osvojio je Milivoj Milivojević iz Šajkaša, drugoplasirani je bio Janko Pinćer iz Begeča kome je pripala nagrada od 5.000 dinara, treći  jemesto i novčana nagrada od 3.000 dinara pripala Predragu Paučkom iz Stajićeva, Nebojša Barać iz Ečke je zauzeo četvrto mesto koji je nagrađen kotlićem, dok je petoplasirani, uz nagradu u vidu nogara za kotlić, bio Saša Cvikić iz Šajkaša. Žiri koji je odlučio redosled plasmana najbolje skuvanih ribljih čorbi bio je u sastavu Miladin Pavlović iz Stajićeva, Greguš Jožef iz Mužlje i Carina Gabriel iz Jankov Mosta.

fotografije ustupio: Carina Gabriel

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.