Društvene mreže

Fudbal

„Proleter Kup 2021“ – Treći takmičarski dan

Prosledi novost:

Fudbalski turnir za mlađe uzrasne kategorije „Proleter Kup 2021“ nastavljen je u subotu, 4. septembra. Na terenima glavnog i pomoćnih stadiona kraj Karađorđevog parka istrčale su generacije 2010, 2012. i 2014, pokazavši svoja umeća u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, boreći se za titulu najboljeg.

Bilo je svega. Od brojnih fantastičnih poteza, prelepih pogodaka, pobedničkog slavlja, pa sve do neizmerne tuge poraženih i po koje suze. Poslepodnevni subotnji sati doneli su rasplet u sve tri takmičarske generacije.

Među dečacima rođenim 2010. godine prvo mesto osvojio je BEČKEREK, drugi su bili dečaci iz AKADEMIJE BAMBI, dok je trećeplasirana bila Škola fudbala PETLIĆ.

Redosled tri prvoplasirane ekipe u generaciji 2012 je sledeći: Prvo mesto osvojio je VRBAS, drugi su bili domaćini, ekipa FK PROLETER, dok su trećeplasirani dečaci iz beogradske ekipe T6 NIKA.

U konkurenciji dečaka rođenih 2014. godine prvo mesto je osvojio PROLETER, drugoplasirana je AKADEMIJA BAMBI dok je treće mesto osvojila ekipa KRISTAL iz Vršca.

Takmičenje se nastavlja u nedelju, 5. septzembra, kada će na teren istrčati generacije 2011 i 2013.

foto: Zoran Bogaroški

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.