Društvene mreže

Ostali Sportovi

Ženska U20 vaterpolo selekcija Srbije na pripremama u Kikindi

Prosledi novost:

Kikinda – Mlada ženska vaterpolo reprezentacija Srbije, devojke rođene 2001. godine i mlađe, od srede 1. septembra nalaze se u Kikindi, gde će sve do subote, 4. septembra obaviti pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će se tokom oktobra održati u Izraelu.

Reprezentacija Srbije U20

Reprezentaciju Srbije koja se nalazi u Kikindi čine sledeće vaterpolistkinje: Nikolina Travar (Vojvodina), Miljana Dimitrijević (Crvena zvezda), Janja Kaplarević (Vojvodina), Jelena Šarac (Crvena zvezda), Tara Pejčić (Crvena zvezda), Iva Lujić (Crvena zvezda), Aleksandra Trmčić (Palilula), Jana Lujić (Crvena zvezda), Tijana Lukić (Crvena zvezda), Milica Nastić (Vračar), Hristina Ilić (Crvena zvezda), Dijana Milovanović (Crvena zvezda), Milana Popov (Vojvodina), Mina Ignjić (Palilula), Andrea Gašić (Crvena zvezda), Tatjana Teodorović (Crvena zvezda), Lolita Avdić (Vojvodina), Ana Milićević (Palilula).

Stručni štab je satravljen od trenera Dragane Ivković, Ivane Ćorović i Vladimira Marković. Kondicioni trener je Ivan Filipić, trener golmana je Miroslav Tomović, a fizioterapeut Dragana Ivković.

Reprezentacija Rusije U20

Prvog dana priprema, srpkinje su sparingovale sa vršnjakinjama iz reprezentacije Rusije, da bi dan kasnije, u četvrtak, 2. septembra, na bazenu SC Jezero odigrale i zvaničnu kontrolnu utakmicu sa istim protivnikom.

Juniorska reprezentacija Rusije, koja je u generaciji 2001. svetski šampion i vice šampion Evrope za generaciju 2002. godište, slavila je ubeljivu pobedu nad srpkinjama, rezultatom 23:9.

Ruska reprezentacija je kvalitetnija ekipa i mnogo nam znače ovakvi zajednički treninzi i utakmice. Ovim putem koristim priliku da se zahvalim domaćinima iz Kikinde na lepom dočeku i organizaciji. – istakla je Dragana Ivković, trener srpske reprezentacije nakon utakmice. 

foto: Goran Birimac

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.