Društvene mreže

Odbojka

TEŠKE NOGE, ALI VOLJNI ZA RAD: Odbojkaši Proletera otpočeli pripreme za nastupajuću sezonu

Prosledi novost:

Prvim istrčanim krugovima u Karađorđevom parku, odbojikaši Proletera iz Zrenjanina su u ponedeljak, 2. avgusta, otpočele pripreme za nastupajuću sezonu u kojoj će se takmičiti u Drugoj republičkoj ligi Sever.

U nastupajućoj sezoni, trener zrenjaninskih crveno belih, Predrag Tanacković, ponovo će na raspolaganju imati izuzetno mladu ekipu, sa kojom će pokušati da osvoji što veći broj bodova, a samim tim i ostvari dobar plasman na tabeli.

Predrag Tanacković

Nakon ovako teške godine, s obzirom na sve što se dešavalo vezano za kovid i raznorazne probleme, nastupajuća sezona će biti kud i kamo lakša, jer nećemo imati toliko veliki pritisak. Pošto se liga iznad naše gasi, trebamo da budemo u prvih pet u našoj, da bi opstali u ligi. Sa ovako mladim sastavom, to je poprilično nemoguće, ali mi ćemo se truditi da odradimo najbolje što možemo. Naš cilj i dalje ostaje stvaranje mladih igrača. U odnosu na prošlu sezonu biće promena u sastavu ekipe, obzirom da par momaka upisuje fakultet, što automatski znači da na njih neće moći da se računa na svakoj utakmici. – rekao je Predrag Tanacković.

Peđa je dodao da će se on sa svojim pomoćnicima truditi da se održi visok nivo rezultata i sa mlađim uzrasnim kategorijama. On smatra da se u klubu dobro radi i da je na mladim odbojkašima da se to potvrdi, da, kao i prošle sezone, kada su predpioniri, pioniri i kadeti uspeli da ostvare visoke plasmane na prvenstvima Vojvodine i Srbije, i ove takvi rezultati ponove.

foto: Zoran Bogaroški

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.