Društvene mreže

Odbojka

Odbojkašice Kleka startovale sa pripremama za nastupajuću sezonu

Prosledi novost:

Odbojkašice Kleka okupile su se u ponedeljak, 2. avgusta na centralnom terenu stadiona kraj Karađorđevog parka, kako bi obavile testiranja i startovale sa priprema za nastupajuću sezonu, u kojoj će se, kao i prethodne, takmičiti u Super ligi Srbije.

Danas je prvi dan okupljanja naše ekipe. Obavljamo testiranje. Prozivci se odazvalo dvanaest devojaka na koje računamo u narednoj sezoni. Očekujemo još neke devojke da nam se u narednom periodu priključe. Pred nama je devet nedelja do početka prvenstva, koje ćemo iskoristiti polako da se pripremimo. Prve četiri nedelje radimo bazične pripreme, što bi značilo da akcenat stavljamo na snazi i kondiciji, ali, naravno neće izostati ni rad sa loptama. Posle toga krećemo sa kontrolnim utakmicama kroz prijateljske mečeve i turnire, što bi bio i drugi deo priprema. Prvenstvo nam počinje 2. oktobra. Još uvek očekujemo raspored, kada ćemo i sa kim igrati. Krenuli smo sa velikim entuzijazmom, sa dobrom atmosverom i nadamo se najboljem. – izjavila je Danijela Kijac Vujović, prvi trener odbojkašica Kleka.

Danijela Kijac Vulović

Ona je istakla da je iz kluba otišlo šest igračica koje su igrale prethodne sezone, dok su u klub za sada došle tri nove. Dve na poziciji srednjaka, Tamara Blagojević iz Srbijanke Valjevo i Anđela Stojković iz šampionske ekipa Ub, kao i Jelena Vujković iz Partizana, koja igra na poziciji libera. Takođe, ŽOK Klek je pojačala i mlada Teodora Vuksanović.

foto: Zoran Bogaroški

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.