Društvene mreže

Fudbal

Stajićani se ozbiljno pripremaju da napadnu vrh tabele A lige FSG Zrenjanin

Prosledi novost:

Sve češće se pominje činjenica kako će predstojeća prvenstva u nižim fudbalskim ligama biti nikad jača i zanimljivija. Iako prvenstva još uvek nisu startovala, već sada se ističu neka imena klubova koja po igračkom kadru odskaču u odnosu na rivale i već se sada nagoveštavaju za ekipe koje će napasti vrh tabela, a samim tim i plasman u više lige.

Tim povodom, redakcija portala www.sportski.rs posetila je stadion u Stajićevu, gde je početkom ove nedelje, trener ekipe OFK Stajićevo, Aleksandar Markoski, izvršio prozivku i izneo plan priprema, a predsednik kluba Dejan Popov izneo ambicije koje su Stajićani postavili ispred sebe za nastupajuću sezonu, u kojoj će se takmičiti u Gradskoj A ligi FSG Zrenjanin.

Aleksandar Markoski – trener

  • Jedini cilj u nastupajućoj sezoni je ulazak u Područnu ligu. Tim povodom, pored našeg igračkog kadra, angažovali smo nekolicin vrsnih fudbalera. OFK Stajićevo su pojačali Nemanja Vlačić, Nemanja Stefanov, Darko Trošić, Luka Arsić i Filip Savljević, koji su došli iz Mladosti iz Lukićeva, zatim Stefan Stefanov, Ranko Joksimović i Dušan Rajkov iz farkaždinskog Tamiša, Aleksandar Stanić koji je prethodne sezone igrao za Crvenu zvezdu iz Vojvode Stepe, Ivan Markoski iz Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva i Milinko Jovanović iz ŽFK Banat Bagljaš. Cilj nam je da nastavimo ulaganja u infrastrukturu, što znači da želimo da uredimo pomoćni teren, da montiramo još reflektora za noćne treninge. U planu je renoviranje tribina, pravljenje novog zalivnog sistema, kao i mnogo ozbiljniji rad sa mlađim uzrasnim kategorijama. – izjavio je predsednik kluba, Dejan Popov

On je napomenuo da je od velike koristi za klub pomoć preduzetnika iz Stajićeva, a posebno je želeo da se zahvali ljudima iz Mesne zajednice, od kojih ekipa ima ogromnu podršku i odličnu saradnju.

OFK Stajićevo je za nastupajući pripremni period zakazalo nekolicinu prijateljskih utakmica, za koje su datumi i rivali već poznati.

01. avgust – FK Borac Zrenjanin

04. avgust – FK Tisa Taraš

08. avgust – FK Radnički Zrenjanin

11. avgust – FK Radnički Sutjeska

15. avgust – OFK Gradnulica Zrenjanin
 

foto i tekst: Zoran Bogaroški

 

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.