Društvene mreže

Rukomet

Raspored se zna: Izvučeni takmičarski brojevi za klubove nižih rukometnih liga

Prosledi novost:

U prostorijama Sportskog saveza Vojvodine, u ulici Masarikova 25 u Novom Sadu, u četvrtak, 22. jula, izvučeni su takmičarski brojevi, a samim tim i određeni parovi za sezonu 2021/22, za sve utakmice koje će biti odigrane u nižim rukometnim ligama koje se igraju pod patronatom Rukometnog saveza Vojvodine.

Veliki srednjobanatski derbi otvara sezonu u muškoj konkurenciji u Prvoj ligi „Vojvodina“

Voljom žreba, odlučeno je da će se u prvom kolu Prve lige „Vojvodina“ sastati ekipe Vojvode Stepe i Hercegovine iz Sečnja. S obzirom da je Rukometni klub Jedinstvo iz Novog Bečeja prethodne sezone bio poslednjeplasirana ekipa Super B ligi, Novobečejci će biti treći predstavnik Srednjobanatskog okruga u ovom takmičenju u muškoj konkurenciji. Kod dama, kao i prethodne sezone, Srednobanatski okrug, u Prvoj ligi „Vojvodina“ predstavljaće zrenjainski Proleter i Mladost iz Srpske Crnje. Kompletan raspored za sezonu 2021/22, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji možete pogledati putem sledećeg linka:

https://www.rsv.co.rs/utakmice_ligelist.php?showmaster=takmicenje&fk_id=119&vrsta=7

Druga liga „Vojvodina“ broji po dva predstavnika Srednjobanatskog okruga u muškoj i ženskoj konkurenciji

U okviru Druge lige „Vojvodine“, Srednji Banat će predstavljati po dva predstavnika u muškoj i ženskoj konkurenciji. Kod pripadnika jačeg pola, drugoligaši iz Srednjobanatskog okruga su RK Radnički 1955 iz Jaše Tomić i RK Zrenjanin, dok će među damama biti ŽRK Naftagas iz Elemira i ŽRK Gradnulica iz Zrenjanina. Kompletan raspored za sezonu 2021/22, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji možete pogledati putem sledećeg linka:

https://www.rsv.co.rs/utakmice_ligelist.php?showmaster=takmicenje&fk_id=120&vrsta=7

foto: Branimir Biga

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.