Društvene Mreže

Rukomet

PONOVLJEN PROŠLOGODIŠNJI SCENARIO: Sečanjci i naredne sezone u Prvoj ligi “Sever”

Prosledi novost:

Ponovo je plasman u Super B ligu za Rukometni klub “Hercegovina” iz Sečnja ostao samo nedosanjan san. Nakon prošlogodišnjeg neuspeha u baražu za popunu, kada su porazom u Inđiji rezultatom 25:24, ispustili priliku za plasman u viši rang, Sečanjcima se i ove sezone ponovio sličan scenario.

Naime, Rukometni klub “Hercegovina”, koji je u većem delu prvenstva 2020/21 u Prvoj ligi “Sever” držao lidersku poziciju na tabeli, pet kola pre kraja šampionata, u duelu sa direktnim konkurentom za plasman u Siper B ligu, ekipom Apatina, pretrpeo je poraz na svom terenu, što je u velikoj meri značilo i kraj nadanjima da će se u sečanjskoj opštini naredne godine gledati Super B liga.

Rukometaši Hercegovine okončali su sezonu na drugoj poziciji sa trideset pet sakupljenih bodova, odnosno skorom od sedamnaest pobeda, jednim remijem i četiri poraza, što ipak nije bilo dovoljno za plasman u Super B ligu. U viši rang takmičenja plasirao se prvoplasirani Rukometni klub “Apatin”, koji je sakupio trideset osam bodova.

foto: Zoran Bogaroški

Prosledi novost:
Kliknite da komentarišete

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena kao *