Društvene mreže

Fudbal

MELENČANI NE ZABORAVLJAJU: Lopta se ponovo zakotrljala u znak sećanja na tragično preminulog fudbalera

Prosledi novost:

Treću godinu za redom, fudbaleri melenačke Rusande polovinom juna meseca organizovali su utakmicu u znak sećanja na tragično preminulog člana ekipe, Slobodana Bobe Adamov, koji je 2018. u svojoj 25. godini života preminuo od strujnog udara. Tako se i u subotu, 19. juna na stadionu SRC Banja Rusanda, fudbalska lopta ponovo zakotrljala u znak sećanja na Bobu.

Inicijator svega je, uz veliku podršku Fudbalskog kluba Rusanda, i ove godine bio Milivojev Miljan, najbolji strelac nedavno okončanog prvenstva Vojvođanske lige „Istok“ za sezonu 2020/21, koji je bio dobar drug sa Slobodanom. Utakmica se igrala između Bobinih drugara i FK Rusanda. Iako je to bilo nebitno i u drugom planu, utakmica je završena rezultatom 7:4 u korist Bobinih drugara.

foto: Zoran Bogaroški

foto: Zoran Bogaroški

foto: Zoran Bogaroški

Za ekipu Bobinih drugara igrali su:

Miroslav Subotin, Nikola Subotin, Sava Ranisavljev, Aleksandar Miškov, Ivan Stojkov, Miloš Subičin, Dejan Stevanov, Miljan Milivojev, Nemanja Kuručev, Zoran Mišković, Zoran Rakić, Bojan Rakić i Ivan Adamov.

foto: Zoran Bogaroški

Za ekipu FK Rusanda nastupili su:

Milovan kuručev, Miloš Kemera, Stefan Kemera, Nenad Nešić, Saša Stanković, Milan Vidić, Dejan Kuručev, Stefan Đurić, David Davidov, Milan Janković i Marko Kuručev.

foto: Zoran Bogaroški

Utakmici je prisustvovalo nekoliko stotina gledalaca među kojima su bili i članovi porodice tragično preminulog Adamov Slobodana.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.