Društvene mreže

Ostali Sportovi

Projekat “Zaplivaj život” uspešno završila šesta generacija mališana

Prosledi novost:

Šesta generacija mališana završila je besplatnu školu plivanja, kroz projekat “Zaplivaj život” koji realizuju Grad Zrenjanin i sportsko udruženje “Sport tim”.

foto: D.Petrović

Svečanom dodelom diploma za više od stotinu dece koja su savladali osnove plivanja završila se još jedna uspešna sezona obuke, kroz koju je, od početka realizacije projekta, prošlo preko 500 naših sugrađana, uzrasta od 5 godina pa naviše. Neki od njih nisu se na tome zaustavili, već su nastavili da se bave plivanjem, kroz treninge i redovne dolaske na bazen.

foto: D.Petrović

Dodela diploma organizovana je u subotu, 22.maja u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u prisustvu velikog broja dece, njihovih roditelja, predstavnika Grada Zrenjanina i sportskih ustanova. Diplome su polaznicima uručili gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, nekadašnja proslavljena zrenjaninska plivačica, sada članica Olimpijskog komiteta Srbije, Miroslava Najdanovski i član Upravnog odbora Sportskog saveza grada Zrenjanina Velibor Mladenović. Tom prilikom prisutnima su se obratili Miroslava Najdanovski i plivački trener Srđan Neškoski, inicijator i realizator projekta “Zaplivaj život”. U ime roditelja zahvalio se i prigodno besedio protojerej dr Ninoslav Kačarić, čiji je sin takođe bio među decom koja su savladala obuku.

foto: D.Petrović

izvor: zrenjanin.rs

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.