Društvene mreže

Borilački Sportovi

Tekvondo klub Zrenjanin osvojio 33 medalje na „Elemir open“

Prosledi novost:
Treći „ELEMIR OPEN“, koji je održan u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani u nedelju, 09.maja, bio je veoma uspešan za Tekvondo klub Zrenjanin. U konkurenciji 311 takmičara, iz tri zemlje, TK „Zrenjanin“ učestvovao sa svojih jedanaest perspektivnih takmičara i osvojio trideset tri medalje, od toga šesnaest zlatnih, jedanaest srebrnih i šest bronzanih, kao i pehar za osvojeno prvo mesto u sveukupnom plasmanu forme.

Osvajači zlatnih medalja u borbama su kadeti Jana Terzin i Vukov Filip.
Osvajači srebrnih medalja u borbama su kadetkinje Vaš Tatjana i Višnjić Marta.
Osvajači bronzanih medalja su kadetkinje Eleonora Zakar i Ena Jovanović, kadeti Vaš Ognjen i Aleksandar Aćin, .
Osvajači zlatnih medalja u formama individualno su kadetkinja Jana Terzin, juniorka Milana Aćin i kadet Aćin Aleksandar.
Osvajači srebrnih medalja-individualno su kadetkinje Vaš Ninoslava, Ena Jovanović i Zakar Eleonora,kao i kadet David Vukov .
Osvajači bronzanih medalja-individualno su kadetkinje Tatjana Vaš i Višnjić Marta.
Osvajači medalja u paru-forme su Ninoslava Vaš i Ognjen Vaš – zlatna medalja, Jovanović Ena i Vukov David – zlatna medalja i Terzin Jana i Aleksandar Aćin – srebrna medalja.

Osvajači medalja u timu-forme su Eleonora Zakar, Jovanović Ena, Višnjić Marta- srebrna medalja, Tatjana Vaš, Ninoslava Vaš i Terzin Jana – zlatna medalja i osvajači zlatne medalje u timu forme kadeti su David Vukov, Aleksandar Aćin i Ognjen Vaš.

foto: S.D.Perić

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.