Društvene mreže

Borilački Sportovi

Elemircima 27 medalja i 4 pehara na „Elemir open 2021“

Prosledi novost:

Na međunarodnom tekvondo turniru „Elemir open 2021“, koji je održan po treći put, učestvovalo je 24 kluba sa ukupno 311 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Tekvondo klub Elemir, koji je bio domaćini ovog takmičenja, nastupio sa 14 takmičara. Elemirci su osvojili ukupno 27 medalja u borbama i formama i to 4 zlatne, 12 srebrnih i 11 bronzanih.

U borbama zlatnu medalju je osvojio Stefan Vidrić, srebrne su osvojili Darija Jeličić, Kasija Kovačić, Jasmina Čelar, Bogdan Dimitrijević, Dunja Markov i Dragan Čelar, a bronzane Svetislav Đurišić, Todor Jeličić, Dunja Martinović, Nikoleta Nedimović i Lena Gladić.

U formama zlatne medalje osvojili su Verica Mihajlov, Todor Jeličić i Bogdan Dimitrijević, srebrne Jasmina Čelar, Svetislav Đurišić, Dunja Martinović, Nikoleta Nedimović, Stefan Vidrić i par Jasmina i Dragan Čelar, a bronzane Aleksandra Milankov, Dragan Čelar, Lena Gladić, Kasija Kovačić kao i par Dunja Markov – Todor Jeličić.

U ekipnom plasmanu je Tekvondo klub Elemir osvojio je četiri pehara, i to, 3. mesta za forme A klasa, forme B klasa, borbe pioniri A klasa i borbe seniori A klasa.

foto: TAEKWONDO KLUB ELEMIR / Facebook

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.