Društvene mreže

Borilački Sportovi

Dušan i Marko bronzani na juniorskom prvenstvu Srbije

Prosledi novost:

Juniorsko prvenstvo Srbije u džudou održano je u subotu, 8. maja u Beogradu. Džudisti zrenjaninskog Proletera postigli su zapažene rezultate, te u grad na obalama Begeja doneli dve medalje.

U kategoriji do 90 kg, Dušan Ludoški je zauzeo treće mesto, te se na taj način okitio bronzanom medaljom. Identičan uspeh ostvario je Marko Delić u kategoriji do 100 kg, dok je Milan Bulaja u kategoriji do 81 kg morao da se zadovolji osvajanjem petog mesta.

Ovo je zaista sjajan rezultat naših džudista i ponovo su dokazali da se džudo u Zrenjaninu radi zaista kvalitetno i da je Proleter pravi rasadnik dobrih sportista.Pored svih rezultata ostaje gorak ukus zbog povrede Milana Bulaje koji je morao da stane u polufinalu i bez borbe preda svoje mečeve.Na sreću povreda ipak nije teže prirode i veoma brzo se vraća treninzima i pripremama za sve šta nas u budućnosti očekuje.
Ove nedelje se održava školsko prvenstvo Srbije gde će Proleter imati svojih 6 predstavnika(Delić Marko,Momirski Dušan,Milutin Marko,Stojanov Lenka,Vukobrat Ognjen,Ristić Nemanja) a za vikend prvenstvo Vojvodine za starije dečake i devojčice rođene 2007 i 2008 godine. – konstatuju čelnici Omladinskog džudo kluba „Proleter“

foto: Judo klub Proleter

foto: Judo klub Proleter

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.