Društvene mreže

Sport

Sportski savez Grada Zrenjanina dodelio nagrade najboljim sportskim kolektivima i pojedincima u 2020. godini

Prosledi novost:

Svečana dodela godišnjih nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina najboljim sportskim kolektivima i pojedincima u 2020. godini, organizovana je u četvrtak, 28. aprila, u 11 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće.

U kategoriji sportista u olimpijskim i sportovima koji su pridružene članice MOK-a, u seniorskoj konkurenciji, dobitnici priznanja su rvač Viktor Nemeš i odbojkašica Nevena Džamić. U kategoriji juniora, Nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2020. pripala je plivaču Proletera Ognjenu Kovačeviću i odbojkašici Aleksandri Uzelac. Kod kadeta, ovu godišnju nagradu su dobili  Justin Cvetkov i Dunja Sikima.

foto: Zoran Bogaroški

U kategoriji sportista sa invaliditetom, dobitnik Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina je Kristofer Švarc

U kategoriji sportista u neolimpijskim sportovima, u seniorskoj konkurenciji, nagrade su dobili Predrag Klepić i Ljiljana Frenc. Kod juniora, za najuspešnije u 2020. godini su proglašeni brat i sestra Bogdan i Tijana Drašković.

foto: Zoran Bogaroški

U kategoriji sportskih ekipa, Nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina pripala je seniorima Rvačkog kluba Proleter i seniorkama Ženskog kuglaškog kluba Kristal. U juniorskoj konkurenciji, nagrade su dobili juniori Vaterpolo kluba Proleter i juniorke Kajak kluba Begej. U kadetskoj konkurenciji, dobitnici su kadeti Rvačkog kluba Proleter i kadetkinje Plesnog kluba Free dance.

foto: Zoran Bogaroški

Za najboljeg sportskog stručnjaka – trenera u 2020. godini proglašen je Vojislav Trajković iz Rvačkog kluba Proleter. Srđan Bogaroški, sportski direktor Vaterpolo kluba Proleter i Dragan Jocić iz Plivačkog kluba Proleter su najuspešniji sportski radnici, a dipl.inž. Zoran Stojačić je najuspešniji stručnjak u sportu.

U kategoriji sportskih sudija, priznanje je pripalo Mikalački Ivanu, godišnja nagrada u kategoriji sponzora – donatora pripala je menjačnici SPIN, dok je nagradu za životno delo dobio Slavoljub Grozdanov.

foto: Zoran Bogaroški

foto: Zoran Bogaroški

U kategoriji propagandista, Nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina pripala je novinaru Miletu Novakoviću, dok je posebno priznanje pripalo Crvenom krstu Zrenjanin.

foto: Zoran Bogaroški

 

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.