Društvene mreže

Ostali Sportovi

USPEŠAN NASTUP KAJAKAŠA „BEGEJA“ NA NACIONALNOM IZBORNOM TAKMIČENJU I KUPU SRBIJE

Prosledi novost:

23. i 24. aprila, na beogradskoj Adi Ciganliji, održano je prvo i najznačajnije takmičenje, koje je ujedno i izborno za kategorije juniora i mlađih seniora u organizaciji Kajkaškog saveza Srbije.

Kajak klub Begej je na ovom tamičenju učestvovao sa sedam članova, od toga tri kadeta i jednom kadetkinjom, dve juniorke i jednim mlađim seniorom. Ostvaren je veliki uspeh, jer su po kriterijumima saveznog selektora Nikola Kovačević, Biljana Vukov i Beatrix Orban obezbedili mesto u reprezentativne selekcije.

Ostvarenim rezultatima Nikole Kovačevića u trci seniora A finale K-1 500m zauzeo je odlično osmo mesto i u trci B finale K-1 1000m četvrto mesto, dok je Biljana Vukov u finalnoj trci juniorki K-1000m zauzela drugo, a Beatrix Orban treće mesto.

foto: Kajak klub BEGEJ

U finalnoj trci juniorki K-500m Batrix Orban zauzela četvrto, a Biljana Vukov peto mesto. Svi ostali takmičari, Bojana Kojčić, Stefan Trubajić, Stevan Bojanić, Stefan Topčov nisu ušli u finalne trke, pa tako nisu imali mogućnost da se bore za dobar plasman.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.