Društvene mreže

Ostali Sportovi

KUGLANJE: Dve pobede Kristala, dva poraza Banata

Prosledi novost:
Staze kuglana širom Srbije, proteklog vikenda bile su poprište veliki broj prvenstvenih utakmica, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

ŽKK Kristal (Zrenjanin) – ŽKK Apatin 5:3

U okviru 14. kola Super lige Srbije za dame, kuglašice zrenjaninskog Kristala slavile su pobedu na stazama svoje kuglane protiv ekipe ŽKK Apatin sa 5:3. U dobroj partiji Zrenjaninki, istakla se Dragana Dorožan sa 596 oborenih čunjeva. Ona se našla u idealnoj šestorci kola među domaćim ekipama. U narednom kolu, ŽKK Kristal će na stazama kuglane kraj Šećerane dočekati ekipu ŽKK Vojvodina iz Novog Sada.

ŽKK Vojvodina (Novi Sad) – ŽKK Banat (Zrenjanin) 6:2

Kuglašice Banata pretrpele su sedmi ovosezonski superligaški poraz. Od njih su, na stazama kuglane na novosadskom Spensu, bolje bile kuglašice ŽKK Vojvodine, koje su slavile pobedu rezultatom 6:2. U ekipi ŽKK Banat, Miona Grujić je oborila 548 čunjeva, te se sa tim ostvarenim rezultatom našla u idealnoj šestorci kola među gostujućimekipama. U narednom kolu, ŽKK Banat gostuje u Senti, ekipi ŽKK Senta.

KK Banat (Zrenjanin) – KK Kordun (Kljajićevo) 2:6

U okviru 14. kola Prve lige Srbije – grupa Vojvodina za muškarce, kuglaši Banata pretrpeli su poraz na stazama svoje kuglane od ekipe KK Kordun iz Kljajićeva, rezultatom 6:2. U zrenjaninskoj ekipi istakao de Danilo Vlajkov sa 584 oborena čunja, te se sa tim rezultatom našao u idealnoj šestorci kola među domaćim ekipama. U narednom kolu, KK Banat će na stazama svoje kuglane dočekati ekipu KK Slavia iz Kovačice.

KK Kristal (Zrenjanin) – KK Novi Elan (Srbobran) 7:1

Kuglaši Kristala slavili su u okviru 18. kola Prve Vojvođanske lige za muškarce, pobedu nad ekipom KK Novi Elan iz Srbobrana. rezultatom 7:1. Među Zrenjanincima, istakli su se Stefan Oluić 601sa , Dušan Čekić sa 594 i Tomislav Stojiljković sa 573 oborenih čunjeva, te su se sa tim rezultatima našli u idealnoj šestorci kola među domaćim ekipama. U narednom kolu, KK Kristal će na stazama kuglane u Padini odigrati utakmicu protiv domaćeg KK Dolina.

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.