Društvene mreže

Košarka

NASTAVLJENA DOMINACIJA: KK Petrovgrad selekcija U12 prvaci Vojvodine

Prosledi novost:
Selekcija U-12, Košarkaškog kluba Petrovgrad nastavila je stopama svojih, dve godine mlađih klupskih kolega. Izabranici Željka Stajića su se takođe okitili titulom šampiona Vojvodine. Mladi Banaćani su iza sebe ostavili ekipu OKK Spartak, koja je po završetku šampionata imala isti broj bodova kao i KK Petrovgrad, ali koš razlika iz dvomeča ove dve prvoplasirane ekipe je plus dva u korist ekipe iz grada na obalama Begeja.
U prvoj utakmici u Zrenjaninu, koja je odigrana 24. januara, u okviru 7. kola, KK Petrovgrad je slavio rezultatom 43:35, dok je u revanšu u Subotici sa OKK Spartak, odigranim u utorak, 13. aprila, u okviru poslednjeg, 14. kola Košarkaške U12 lige, usledio je poraz rezultatom 53:47. Iako bodovno izjednačeni na kraju šampionata, bolja koš razlika iz dvomeča sa Subotičanima, koja je iznosila dva poena u korist ekipe KK Petrovgrad, odlučila je da titula šampiona Vojvodine za sezonu 2020/2021 stigne u najveći grad Srednjobanatskog okruga.

foto: KK Petrovgrad

foto: KK Petrovgrad

 

Za najboljeg igrača proglašen je član prve petorke U12 selekcije Košarkaškog kluba Petrovgrad, Jovan Lojović, dok je najbolji trener, prvi strateg KK Petrovgrad, Željko Stajić.
Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.