Društvene Mreže

Fudbal

STRASTI SE NE SMIRUJU: OFK Stajićevo izdalo saopštenje nakon utakmice sa ŽFK Banat Bagljaš

Prosledi novost:

Ni dva dana nakon završetka fudbalske utakmice A lige FSG Zrenjanin, u kojoj su se u okviru 11. kola, u Stajićevu sastali OFK Stajićevo i ŽFK Banat Bagljaš iz Zrenjanina, strasti se ne smiruju.

foto: Bojan Vijatov

Kivni zbog poraza, kako navode, zbog direktnog uticaja sudija na rezultat odigrane utakmice, predstavnici kluba iz Stajićeva izdali su saopštenje, koje je poslato novinaru naše redakcije. Saopštenje prenosimo u celosti:

Saopštenje OFK Stajićevo

Ovim putem želimo da skrenemo pažnju na sramno suđenje sudija Tomašev Nikole i Pjevac Stefana na utakmici OFK Stajićevo – ŽFK Banat. Ne želimo da učestvujemo u igrama i favorizovanju pojedinih. Suđenje koje je direktno uticalo na rezultat, gde je pobedila ekipa koja nije stvorila ni jednu šansu na utakmici, već je golove dala iz dosuđenih prekršaja koji nisu postojali. Postavljamo pitanje i apelujemo na nadležne da spreče ovakva suđenja i ovakve situacije, a OFK Stajićevo nastavlja sa ulaganjem u svoju ekipu i planom plasmanom u viši rang takmičenja sledeće sezone.

Dejan Popov

Predsednik OFK Stajićevo

foto: Bojan Vijatov

Prosledi novost:
Kliknite da komentarišete

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena kao *