Društvene mreže

Ostali Sportovi

KUGLANJE: Loš vikend u prvenstvenim duelima za zrenjaninske kuglaše, jedino ŽKK Kristal trijumfovao

Prosledi novost:
Na stazama kuglana širom Srbije, proteklog vikenda održan je veliki broj prvenstvenih utakmica, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

ŽKK Pobednik (Beograd) – ŽKK Kristal (Zrenjanin) 0:8

U okviru 13. kola Super lige Srbije za dame, kuglašice zrenjaninskog Kristala slavile su na gostovanju u Beogradu protiv domaće ekipe ŽKK Pobednik sa ubedljivih 8:0. U sjajnoj partiji Zrenjaninki, istakle su se Dragana Dorožan sa 591 i Renata Bodo sa 573 oborena čunja. Njih dve su se našle u idealnoj šestorci kola među gostujućim ekipama. U narednom kolu, ŽKK Kristal će na stazama kuglane kraj Šećerane dočekati ekipu ŽKK Apatin.

ŽKK Banat (Zrenjanin) – ŽKK Bačka (Novi Sad) 3:5

Kuglašice Banata pretrpele su šesti ovosezonski superligaški poraz. Od njih su, na stazama kuglane kraj zrenjaninske železničke stanice, bolje bile gošće iz Novog Sada, ekipa ŽKK Bačka, koja je slavila pobedu rezultatom 5:3. U ekipi ŽKK Banat, Višnja Živanović je oborila 566 čunjeva, te se sa tim ostvarenim rezultatom našla u idealnoj šestorci kola među ekipama domaćinima. U narednom kolu, ŽKK Banat gostuje u Novom Sadu, ekipi ŽKK Vojvodina.

KK Spartak (Debeljača) – KK Banat (Zrenjanin) 7:1

U okviru 13. kola Prve lige Srbije – grupa Vojvodina za muškarce, kuglaši Banata pretrpeli su poraz na gostovanju u Debeljači, od domaće ekipe KK Spartak, rezultatom 7:1. U zrenjaninskoj ekipi istakao de Danilo Vlajkov sa 590 oborenih čunjeva, te se sa tim rezultatom našao na prvom mestu idealne šestorke među gostujućim ekipama. U narednom kolu, KK Banat će na stazama svoje kuglane dočekati lidera na tabeli, ekipu KK Kordun iz Kljajićeva.

KK Srem (Sremska Mitrovica) – KK Kristal (Zrenjanin) 7:1

Kuglaši Kristala pretrpeli su u okviru 17. kola Prve Vojvođanske lige za muškarce, poraz na gostovanju u Sremskoj Mitrovici, od domaće ekipe KK Srem. rezultatom 7:1. Među Zrenjanincima, istakao se Tomislav Stojiljković sa 577 oborenih čunjeva, te se sa tim rezultatom našao u idealnoj šestorci kola među gostujućim ekipama. U narednom kolu, KK Kristal će na stazama svoje kuglane dočekati poslednjeplasiranu ekipu na tabeli, KK Novi Elan iz Srbobrana.

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.