Društvene mreže

Football

Organziacija sudija FSG Zrenjanin odala poseldnju poštu svojim nedavno preminulim članovima

Prosledi novost:

Komemorativnom skupom Organziacija sudija FSG Zrenjanin odala je poseldnju poštu svojim nedavno preminulim višegodišnjim i istaknutim članovima , gopsdinu Goranu Starčeviću predsdniku FSG Zrenjanin i gospodinu Miodragu Vrhocu, dugogdisnjem delegatu na utakmicama našeg podrucja.

foto: Zoran Bogaroški

Nakon minuta ćutanja čiji je početak i kraj označen simbolično zvižducvima sudijske  pištaljke,  predstavnici rukovodstva Izvršnog odbora Stručne strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina su u kratkom obraćanju predstavili retrospektivu karijera i angažovanja u okvirima fudbalskog sveta ova dva istaknuta sportska radnika. Uz prisustvo članova porodica, predstavnika SSOS FSV, FSG ZR kao i  aktivnih sudija i instruktora iz našeg grada, Organizacija sudija se na ovaj način oprostila od dragih kolega.

foto: Zoran Bogaroški

Saša Bogićević, potpredsednik sudijske organizacije, evocirajući uspomene na kolegu i prijatelja Stemplija, pred okupljenima je rekao:

  • Bio je veliki sportista u duši i veliki ljubitelj fudbala. Počeo je kao golman u Hetinu da bi nakon toga prešao u FK Begej. Ne mogu se tačno setiti datuma, ali negde 1997-98. godine, Vrhovac se priključio našem udruženju kao aktivan član, kao sudija. Naš veliki Stempli, čovek koji je stizao na sve utakmice, koji je uvek imao vremena za nas, vremena za mlade. Imao je dobrih kritika, imao je i pohvala, ali uvek je imao tačan izveštaj sa svih fudbalskih zbivanja u celoj Vojvodini. Bio je jedan od naših najredovnijih članova i uvek je našao vremena za druženje, za fudbal, za ljude. Na žalost, izgubili smo velikog prijatelja u najboljim godinama. Ostavio je dubok pečat u našoj organizaciji kao neko ko je bio odgovoran i dosledan – izjavio je Bogićević pred okupljenima.

foto: Zoran Bogaroški

Nakon Bogićevića, okupljenima se obratio Ivan Mikalački, predsednik Organizacije sudija FSG Zrenjanin:

  • Bio sam veliki prijatelj i sa Miodragom, a pogotovo sa Goranom. Družili smo se poslednjih petnaest godina. Goran je potekao iz naših redova i trudio se da zaštiti integritet naše organizacije. Mislim da bi jedan citat najbolje mogao da opiše Gorana i njegov život: „Život je kao bašta u kojem se mogu doživeti ili stvoriti savršeni momenti, ali ne mogu biti sačuvani osim u sećanjima.“ Goran je definitivno bio ličnost koja je neponovljivim šarmom, entuzijazmom i snagom znao da kreira neke neponovljive i savršene momente i hvala mu na tome. – istakao je Ivan u obraćanju okupljenima

foto: Zoran Bogaroški

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.