Društvene mreže

Marketing

DB VIDEO: U vikendu ispred nas prenosimo četiri utakmice iz Srednjobanatskog okruga

Prosledi novost:

Portal www.sportski.rs nastavlja saradnju sa agencijom MEDIA LIVE i njenim ogrankom koji se bavi LIVE STREAM prenosima sportskih događaja DB VIDEO youtube kanalom.

Vikend koji je ispred nas, obilovaće mnoštvom sportskih događaja u Srednjobanatskom okrugu, a DB VIDEO će realizovati nekoliko direktnih prenosa.

U subotu, 27. marta, sa zrenjaninskog bazena, pratićemo utakmicu 11. kola Prve A lige u vaterpolu, u kojoj će se sastati domaći VK Proleter i gosti iz Beograda, ekipa VK TAŠ. Utakmica počinje u 19:00 časova, a možete je pratiti putem sledećeg linka:

U nedelju, 28. marta, košarkašice zrenjaninskog Proletera od 15:00 časova igraju odlučujuću utakmicu za ulazak u Prvu ligu. Link za praćenje susreta 22. kola Druge ženske lige u kojem se sastaju ŽKK „PROLETER 023“ Zrenjanin i ŽKK „KARABURMA“ Beograd:

U nedelju, 28. marta, ali od 20:00 časova, iz Srpske Crnje pratićemo rukometnu utakmicu 13. kola Prve lige Sever za dame, u kojoj će se sastati ŽRK „MLADOST“ Srpska Crnja i ŽRK „SPARTAK“ Debeljača. Link za praćenje ove utakmice je sledeći:

Sportski vikend završavamo u ponedeljak 29. matra, u Novom Bečeju, odakle ćemo od 21:00 pratiti utakmicu 19. kola Druge futsal lige u kojoj se sastaju KMF „TISA“ Novi Bečej i KMF „LESKOVAC“ Leskovac. Link za praćenje ove utakmice je sledeći:

 

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.