Društvene mreže

Sport

Održana komemoracija povodom smrti Gorana Starčevića

Prosledi novost:

Predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, v.d. direktora JKP „PIJACE I PARKINZI“, diplomirani inženjer za razvoj mašinstva, Goran Starčević, preminuo je 23. marta u Novom Sadu, u 42. godini, od posledica virusa Covid-19.
U zrenjaninskom Kulturnom centru, u sredu, 24. marta, održana je komemoracija na kojoj je odata počast preminulom. Prisutnim članovima porodice, prijateljima i predstavnicima Fudbalskog saveza Zrenjanin su se obratili Miran Pantelić, Bogoljub Grujić, Čedomir Janjić i Saša Bogićević.
   Opaka bolest odnela je našeg dragog prijatelja. Odgovoran i posvećen, negovao je poseban duh i vedrinu zbog čega je bio omiljen u društvu. Goranu nikada nisu bili strani izazovi, novi zadaci i hvatanje u koštac sa problemima. Uvek je imao viziju. Pokušaćemo da sve što smo zajedno započeli ostvarimo i na taj način ti se odužimo – rekao je Čedomir Janjić, predsednik Skupštine Grada Zrenjanina.
Saša Bogićević, potpredsednik Stručne organizacije sudija Fudbalskog saveza Zrenjanina je kazao da je Goran bio uporan, vredan, duhovit i pun razumevanja. Dodao je da je pod njegovim rukovodstvom Fudbalski savez Zrenjanina postao stabilna institucija. Takođe se prisetio Starčevića kao velikog gurmana i osobe koja je volela da zapeva.
   Fudbal mu je bio velika ljubav i strast, a u Savez je doneo novu energiju i na svim nivoima uneo red, rad i mir – dodao je Bogićević.

Goran Starčević rođen je u Zrenjaninu 1979. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu, a nakon završetka studija radio je u privredi, u privatnom i javnom sektoru.
Tokom rada u javnom sektoru bio je šef kabineta gradonačelnika, pomoćnik direktora za tehničke i opšte poslove u ZZ „Bratstvo i jedinstvo” Novi Itebej, direktor JP „Radio Zrenjanin”, direktor JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata”, kao i izvršni direktor JKP „Pijace i parkinzi”. Bio je istaknuti sportski radnik, predsednik Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine
Pored toga bio je i rezervni oficir Vojske Republike Srbije.

foto: Ž. Šemić

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.