Društvene mreže

Ostali Sportovi

ŽKK Banat poražen u derbiju kola, ŽKK Kristal slavio na gostovanju: Miona Grujić oborila rekord kuglane Banat

Prosledi novost:

Vikend za nama doneo je pregršt zanimljivih duela u kuglaškom sportu.

ŽKK Banat (Zrenjanin) – ŽKK Alimenta (Novi Sad) 3:5

U derbi utakmici 11. kola Super lige Srbije za dame, kuglašice Banata poražene su na stazama svoje kuglane od lidera na tabeli, ekipe ŽKK Alimenta iz Novog Sada rezultatom 5:3. I pored poraza, čak tri kuglašice Banata našle su se u idealnoj šestorci kola za timove domaćine. To su Miona Grujić sa 612, Jelena Popov sa 539 i Vesna Boškov sa 536 oborenih čunjeva. Treba napomenuti da je Miona Grujić sa ostvarenim rezultatom od 612 oborenih čunjeva oborila rekord kuglane Banat. U narednom kolu, kuglašice Banata gostuju u Beogradu, gde će se sastati sa ekipom ŽKK Singidunum.

Miona Grujić – ŽKK Banat (foto: Zoran Bogaroški)

ŽKK Senta – ŽKK Kristal (Zrenjanin) 1:7

Pobedom u Senti rezultatom 1:7, nad istoimenom domaćom ekipom, kuglašice Kristala zadržale su drugu poziciju na tabeli i korak za liderom, ekipom Alimente iz Novog Sada. U narednom kolu, Zrenjaninke će na stazama kuglane kraj Šećerane ugostiti ekipu ŽKK Jagodina, trenutno poslednjeplasirani tim na tabeli.

KK Kristal (Zrenjanin) – KK Junaković-Prigrevica (Prigrevica) 7:1

U okviru Prve Vojvođanske lige u muškoj konkurenciji odigrano je 15. kolo. Kuglaši Kristala slavili su na stazama kuglane kraj Šećerane pobedu nad ekipom KK Junaković-Prigrevica rezultatom 7:1. Dušan Čekić sa 603 i Miloš Rajić sa 595 oborenih čunjeva našli su se u idealnoj šestorci kola kod ekipa domaćina. U narednom kolu, KK Kristal će u nedelju, 28. marta gostovati u Novom Sadu, gde će se sastati sa domaćom ekipom KK „NS_1932“.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.