Društvene mreže

Borilački Sportovi

Bokseri Petrovgrada blistali na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine

Prosledi novost:

Proteklog vikenda, u Novom sadu je, pod pokroviteljstvom Vojvođanskig bokserskog saveza i tehničkom organizacijom BK Patriote održano pojedinačno prvenstvo Vojvodine u olimpijskom boksu za sve uzraste.

U konkurenciji preko 150 takmičara, našli su se i članovi Bokserskog kluba Petrovgrad, koji su ostvarili odlične rezultate.

Bokserski klub Petrovgrad

Među omladincima, do titule šampiona Vojvodine došao je Luka Ivić Jukić, dok se srebrom okitio Jovan Đuričić. U uzrastu seniora Vladimir Pajdački je osvojio zlato u poluteškoj (81kg) kategoriji. Takođe, zlatnu medalju osvojila je i Aleksandra Rapaić (69kg), koja je svojim nastupom pokazala pozamašan kvalitet ženskog boksa. Tomislav Milić (75 kg) takođe je pobedio u finalnom danu, ali je njegov meč bio polufinalni zbog velikog broja takmičara u toj težinskoj kategoriji. Milićev meč za zlato će se održati krajem ovog meseca u Šidu, gde je planirano 3. kolo lige Vojvodine.

Bokserski klub Petrovgrad

Veoma smo zadovoljni pokazanim nastupom naših takmičara koji su blistali na ovom takmičenju. Zadovoljni u stručnom štabu su Milan Piperski, Stevan Čizmić, Stanimir Đurović i Vuk Milićević – ističu iz Bokserskog kluba „Petrovgrad“.

Bokserski klub Petrovgrad

Bokserski klub Petrovgrad

izvor: ZR klik

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.