Društvene mreže

Borilački Sportovi

Šest medalja za Zrenjanince na „Balkans Best Fighters“

Prosledi novost:

Proteklog vikenda, najbolji kik bokseri regiona okupili su se u Jagodini, na prestižnom turniru „Balkans Best Fighters“.

Takmičenje je održano peti put, a organizator Kik boks klub Niš, u saradnji sa Kik boks savezom Srbije, opredelio se da se ovogodišnje izdanje turnira održi u sportskoj hali u Jagodini, koja svojim kapacitetima zadovoljava turnir ovog formata.

Turnir se održao u amaterskom kik boksu, u svim takmičarskim disciplinama i u svim uzrasnim kategorijama.

Prijavljeno je bilo 60 timova iz sedam zemalja, sa ukupno 378 takmičara. Najviše učesnika je bilo u disciplini kik lajt u kategoriji najmlađih – pionira, ali je jaka konkurencija viđena i u srednjim težinskim kategorijama: lou kik, K1 i kik lajt.

foto: Željko Lekić

Među učesnicima, našli su se i Zrenjaninci, članovi KBS „Internacional Ekometal komerc“, koji su ostvarili veoma zapažene rezultate.

U disciplini K1, Tijana Drašković je među juniorkama osvojila prvo mesto, te se na taj način okitila zlatnom medaljom, dok se Nevena Marković domogla bronzanog odličja.

foto: Željko Lekić

U disciplini kik lajt, Maša Damjanović među pionirkama i Sara Drašković među kadetkinjama osvojile su prva mesta i zlatne medalje, dok su Balša Lekić među pionirima i Ilija Majstorović među seniorima osvojili treća mesta, te su se okitili bronzanim odličjima.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.