Društvene mreže

Borilački Sportovi

Sjajan nastup tekvondo boraca iz Zrenjanina i okoline na Kupu Srbije

Prosledi novost:

Grad Beograd je proteklog vikenda u sportskoj hali „Ranko Žeravica“ bio domaćin Otvorenog Kupa Srbije za pionire i juniore, kao i u formama.

Takmičari Tekvondo kluba Proleter ostvarili su sledeće rezultate:
A klasa
Prva mesta i zlatne medalje osvojile su Jana Đuranović i Teodora Janjić.
Srebrnim odličjem okitio se Vanja Andrić, dok je bronzu osvojio Luka Anđelić.

B klasa
Žaklina Paun je zauzela prvo mesto, te se na taj način okitila zlatnim odličjem, dok je Milica Đuranović osvojila bronzanu medalju.

foto: Tekvondo klub Proleter / fb

Tekvondo klub Zrenjanin osvojio je dvadeset pet medalja i to trinaest zlatnih, sedam srebrnih u pet bronzanih. Uz to, osvojena su i dva pehara konkurenciji forme: B klasa – drugo mesto i u sveukupnom plasmanu forme A/B klasa – treće mesto.

foto: Tekvondo klub Zrenjanin

U borbama zlato su osvojili Katarina Marjanski, Sofija Stojšić, Ognjen Vaš i Aleksandar Aćin, srebro Jana Terzin i bronzane medalje Stojan Kojadinović, Luka Stojšić i Todor Vitić. U kategoriji forme individualno, zlatnim medaljama okitili su se Sandra Markučin, Katarina Marjanski, Milana Aćin, Ninoslava Vaš. Drugo mesto individualno i srebrno odličje osvojila je Ena Jovanović, a treća mesta i bronze Sofija Stojšić i Tatjana Vaš.

foto: Tekvondo klub Zrenjanin

Osvajači medalja i kategoriji forme-par su Jana Terzin i Ognjen Vaš – zlato, Natalija Puškarić i Aleksandar Aćin – srebro, dok su medalje u kategoriji forme-tim, osvojili Tatjana Vaš, Ena Jovanović i Nikoslava Vaš – zlato, kao i Ognjen Vaš, Aleksandar Aćin i Nikola Borjanić – srebro.

Tekvondo klub Elemir je nastupio sa četiri takmičara koji su osvojili četiri medalje i to dve srebrne i dve bronzane. Među pionirima srebrne su osvojili Filip Jeličić i Todor Jeličić, a bronzanu Bogdan Dimitrijević. U konkurenciji juniora nastupio je Nikola Jeličić, koji je osvojio bronzanu medalju.

foto: Tekvondo klub Elemir / fb

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.