Društvene mreže

Ostali Sportovi

Odličan nastup mladih zrenjaninskih kuglaša na Kupu Vojvodine

Prosledi novost:

Staze kuglane „Banje Junaković“ pokraj Apatina bile su u nedelju 8. novembra poprište utakmica pojedinačnog Kupa Vojvodine u kuglanju za mlađe kategorije.

Mladi zrenjaninski kuglaši ponovo su ostvarili zapažene nastupe i u grad na obalama Begeja se vratili sa pregršt medalja i pehara.

U konkurenciji kadetkinja, devojaka rođenih između 1. jula 2001. i 30. juna 2005. godine, titulu osvajača Kupa, sa 570 oborenih čunjeva osvojila je Miona Grujić, članica Banata. Drugo mesto u istoj konkurenciji, sa 565 oborenih čunjeva osvojila je kuglašica Kristala, Renata Bodo. Ivana Jevtić, članica Banata zauzela je sedmo mesto sa 480 oborenih čunjeva.

foto: KK Kristal

Među juniorkama, devojkama rođenih između 1. jula 1996. i 30. juna 2001. godine, prvo mesto zauzela je Milena Jurišić, članica Kristala, sa 574 oborena čunja. Treću poziciju je zauzela Višnja Živanović iz Banata sa 562 oborena čunja, dok je njena klupska koleginica Leona Zarin završila na četvrtoj poziciji sa samo četiri oborena čunja manje.

foto: KK Kristal

Među muškarcima, u konkurenciji pionira, prvo mesto osvojio je Uroš Papić, član KK Kristal sa 507 oborenih čunjeva, dok je osmi u istoj uzrasnoj karegoriji bio član Banata Antonio Sabovljev sa 444 oborena čunja.

foto: KK Kristal

U konkurenciji kadeta, treće mesto zauzeo je Dejan Radonjić, član Kristala sa 546 oborenih čunjeva, dok je njegov klupski kolega Miloš Rajić takmičenje završio na sedmoj poziciji sa 531 oborenim čunjem.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.