Društvene mreže

Rukomet

Startovao rukometni šampionat u nižim ligama

Prosledi novost:

Vikend za nama, obeležen je startom rukometnih prvenstava nižih liga, koje se igraju pod patronatom Rukometnog saveza Vojvodine.

U okviru Prve lige „Sever“, rukometaši Hercegovine iz Sečnja, ubedljivo su u nedelju 11. oktobra, u hali „Jer“ u Jaši Tomić savladali ekipu RK Dolovo rezultatom 30:18 (14:9). U redivima Sečanjaca najviše se istakao Stefan Vukoje, koji je postigao 6 golova, a ujedno je bio proglašen za igrača utakmice.

U okviru Druge lige „Sever“, rukometaši Radničkog iz Jaše Tomić, savladali su na domaćem parketu ekipu RK ŽSK 1955 iz Žablja rezultatom 26:21 (13:9). Najviše golova za Radnički postigao je Nemanja Slavković, koji se 8 puta upisao u listu strelaca, a ujedno je i proglašen za igrača utakmice. Njega je u stopu pratio Luka Glomazić, koji je 7 puta zatresao mrežu protivničke ekipe. RK Vojvoda Stepa je na svom terenu savladala Naftagas iz Elemira rezultatom 28:19 (16:9). U domaćoj ekipi najviše golova postigao je Matija Bjelica, koji se 7 puta upisao u listu strelaca, a ujedno je proglašen i za igrača utakmice. Po 6 golova za ekipu Vojvoda Stepa postigli su Nikola Mazalica i Goran Zukić. U gostujućem timu, najefikasniji je bio Bojan Paun sa 7 datih golova.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.