Društvene mreže

Borilački Sportovi

Članovi Filokteta se okitili sambo medaljama!

Prosledi novost:

Prvenstvo države u sambou održano je u nedelju 4. oktobra u Novom Sadu. Članovi Judo i Sambo kluba Filoktet iz Melenaca ostvarili su više nego zapažene rezultate.


Milovan Savanović u seniorskoj konkurenciji osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju.
Nemanja Kojčić u konkurenciji mlađih juniora osvojio je prvo mesto i zlatno odličje dok je u konkurenciji juniora bio treći, te na taj način osvojio bronzano odličje.
Nikolin Petar osvojio je drugo mesto za mlađe juniore i treće mesto za juniore, te se kući vratio sa jednom srebrnom i jednom bronzanom medaljom.
Nikolina Trivunović bila je druga u konkurenciji mlađih juniorki i treća kod juniorki, te je i ona oko vrata ponela jedno srebrno i jedno bronzano odličje.
Gordana Bosnjak bila je druga u konkurenciji mlađih juniorki i treća kod juniorki, te je i ona osvojila po jedno srebrno i jedno bronzano odličje.
Ivan Eremić okitio se zlatnom i srebrnom medaljom pošto je osvojio prvo mesto za kadete i drugo za mlađe juniore.
Marko Putić je takođe kući poneo dve medalje i to po jednu zlatnu i jednu bronzanu. On je osvojio prvo mesto u konkurenciji juniora i treće mesto za kadete.
Bio je ovo prvi nastup melenačkih takmičara u Sambou, što je predstavljalo odlično i lepo iskustvo za borce koje trenira Bojan Cvejin.

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.