Društvene mreže

Borilački Sportovi

Osam medalja za Zrenjanince na Prvenstvu Srbije u tekvondou!

Prosledi novost:

U nedelju 20. septembra, u organizaciji Tekvondo asocijacije Srbije, na beogradskom Tašmajdanu, pod otvorenim nebom održano je Prvenstvo Srbije za 2020. godinu. Među 471 takmičarem iz 52 kluba, našlo se i šest takmičara Tekvondo kluba Zrenjanin.

Zlatne medalje u formama osvojile su Sandra Markučin u seniorskoj, kao i Lena Božić u kadetskoj konkurenciji. Srebrom se okitila juniorka Katarina Marjanski, dok su bronzana odličja osvojili braća David i Filip Vukov. Srebrne medalje u borbama osvojile su seniorka Sandra Markučin i kadetkinja Lena Božić, dok je junior Ognjan Kuglić osvojio je bronzano odličje.

Članovi TK Elemir, na državnom prvenstvu nastupili su sa četiri takmičara, međutim nisu uspeli da se domognu medalja. U formama su nastupile juniorke Aleksandra Milankov i Aleksandra Eremić, a u borbama kadetkinja Dunja Martinović i junior Nikola Jeličić.

Naredna destinacija u kalendaru Tekvondo asocijacije Srbije je ponovo Beograd, gde će se 27. septembra održati Prvenstvo Srbije za pionire.

foto: Teakwondo klub Elemir / FB

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.