Društvene mreže

Ostali Sportovi

Dominacija zrenjaninskih kuglašica na startu šampionata!

Prosledi novost:

Ligaškim utakmicama odigranim 12. i 13. septembra startovala je sezona 2020/21 u kuglanju.

Super liga Srbije za žene donela nam je očekivane pobede oba zrenjaninska kluba. Branilac titule, ekipa Kristala slavila je na gostovanju u Jagodini rezultatom 7:1. Na ovom meču istakle su se Marina Jokić i Ljiljana Ferenc, koje su izabrane u najbolju šestorku kola u konkurenciji gostujućih ekipa. Marina je oborila 547, dok je Ljiljana srušila 540 čunjeva. Drugi predstavnik Zrenjanina, ekipa Banata, takođe je bila uspešna, savladavši na stazama svoje kuglane gošće iz Beograda, ekipu Singidunum rezultatom 6:2. Čak tri kuglašice Banata uvrštene su u idealnu šestorku kola u konkurenciji domaćih ekipa. To su Miona Grujić sa 559, Višnja Živanović sa 545 i Vesna Boškov sa 544 oborena čunja.

U okviru Prve lige Srbije – grupa Vojvodina, kuglaši Banata pretrpeli su poraz na gostovanju u Novom Sadu. Od njih su bili bolji momci iz Kuglaškog kluba „13. maj“, savladavši ih rezultatom 5,5:2,5.

U okviru Prve Vojvođanske lige, kuglaši Kristala slavili su pobedu na stazama svoje kuglane. Oni su rezultatom 7:1 savladali goste iz Bačke Topole, ekipu Eđšeg rezultatom 7:1.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.