Društvene mreže

Rukomet

Pale prve kapi znoja: Rukometaši Proletera startovali sa pripremama!

Prosledi novost:

Nakon više od pet meseci pauze, u hladovini Karađorđevog parka, ponovo su se okupili rukometaši Proletera iz Zrenjanina. Na taj način, zvanično su odpočele pripreme za nastupajuću sezonu, koja je planirana da počne 3. oktobra.

Prvih desetak dana radićemo samo trčanje, jer pauza je bila skoro pola godine. Mi moramo da se spremimo jer ne smemo da rizikujemo nikakve povrede. Trudićemo se da odigramo dosta prijateljskih utakmica. Moj metod je da to budu dosta kvalitetne ekipe. Počećemo sa lakšim protivnicima, pa ćemo ići ka jačim i nadamo se da ćemo uspeti. Verujem da ćemo do početka prvenstva biti potpuno spremni. – izjavio je ekskluzivno za naš portal Momir Rnić, koji će od nastupajuće sezone ponovo biti prvi strateg rukometaša iz grada sa obala Begeja.

Momir Rnić

Gospodin Rnić je rekao da je u odnosu na prošlu sezonu klub pretrpeo dosta izmena. Iz Proletera je otišlo sedam standardnih prvotimaca, dok su se na prvoj prozivci pojavila i tri nova igrača. To su pivot Vesko Barjaktarević i golman Miloš Kovačević, koji su predhodne sezone nastupali za ekipu Kikinde, kao i iskusni Strahinja Ristić, jedan od najboljih igrača Jedinstva iz Novog Bečeja.

Strahinja Ristić

Očekujem da ću pružiti dobro zalaganje, borbu i trud u dresu Proletera. Ekipa je dosta mlada, možda i najmlađa u Super ligi, tako da ako nešto imamo, to su snaga i volja. – rekao je Strahinja Ristić, jedan od novih imena u klubu.

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.