Društvene mreže

Ostali Sportovi

Zrenjaninci uspešni na Kupu Stare Moravice!

Prosledi novost:

Kuglana rekreativnog centra Stara Moravica i ove godine ugostila je mlade kuglaše na Kupu Stare Moravice. Zapažene rezultate na ovom takmičenju ostvarili su predstavnici oba zrenjaninska kluba.

U konkurenciji pionira, Papić Uroš iz Kuglaškog kluba Kristal osvojio je treće mesto sa ukupno oborenih 487 čunjeva. Sabovljev Antonio, takmičar KK Banat je u istoj konkurenciji zauzeo dvanaesto mesto, oborivši 420 čunjeva.

Kod mlađih kadeta, Rajić Miloš, predstavnik KK Kristal zauzeo je drugo mesto sa oborenih 526 čunjeva. Mlađa kadetkinja, Ivana Jevtić, takmičatka KK Banat, zauzela je šesto mesto sa 447 oborenih čunjeva.

Stariji kadet Dejan Radonić iz KK Kristal bio je ubedljiv u svojoj uzrasnoj kategoriji, te sa 563 oborena čunja zasluženo je zauzeo prvo mesto. U konkurenciji starijih kadetkinja, Miona Grujić iz KK Banat, osvojila je takođe prvo mesto sa ukupno oborena 562 čunja. Druga je bila kuglašica KK Kristal, Renata Bodo, koja je oborila 515 čunjeva. U istoj konkurenciji, kuglašica Banata, Željana Popov zauzela je četvrto mesto sa 452 oborena čunja, a petoplasirana je bila njena timska koleginica Sara Veselinović, koja je oborila 423 čunja.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.