Društvene mreže

Fudbal

Prvoligaške ambicije Banaćanki!

Prosledi novost:

ŽFK Lehel iz Mužlje koji je osnovan prošle godine, posle odlične sezone i vicešampionske titule u Drugoj ligi grupa sever, seli se u Zrenjanin, na stadion Banata kraj bolnice. Trener Vujadin Nećak okupio je više od 20 igračica na prvom treningu i počeo pripreme za predstojeću sezonu. Dosadašnji predsednik Damir Petrović podneo je ostavku, a novi predsednik je Aleksandar Antanasijević.

  • Na žalolost, posle naših dobrih rezultata i pravog brenda koji smo stvorili u Mužlji, muški tim Lehela je počeo da pada u senku. Iz tog razloga tražen nam je veliki novac na mesečnom nivou kako bi uopšte mogli da igramo na terenu ovog prigradskog naselja. Osim firme „Čistoća i zelenilo“ od koje smo dobili donaciju, nismo imali drugu pomoć, tako da je nas par entuzijasta iz svog skromnog budžeta pomagalo Klub.
  • Podnosim ostavku jer sam lično mnogo učinio za Mužlju i FK Lehel, a vraćeno mi je na izuzetno ružan način. Nastaviću da pomažem klub koliko mogu, kroz neke druge uloge. Počinjemo novu sezonu sa pozitivnim saldom na računu i sa odličnim igračkim kadrom, tako da se nadam da će klub dobro funkcionisati i u budućnosti – kaže Damir Petrović.

Predsednik Aleksandar Antanasijević i trener Vujadin Nećak

ŽFK Lehel je do ovog trenutka napustila samo Anastasija Knežević koja je pojačala novosadsku Moskvu, a nekoliko igračica je stiglo u Banat na probu. Kako nam navode iz uprave, ambicije su da se klub nađe u samom vrhu tabele i da se napadne prvo mesto koje vodi u Prvu ligu.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.