Društvene mreže

Fudbal

Melenčani ne zaboravljaju tragično preminulog fudbalera Bobu!

Prosledi novost:

Drugu godinu za redom, fudbaleri melenačke Rusande polovinom juna meseca organizuju utakmicu u znak sećanja na tragično preminulog člana ekipe Slobodana Bobe Adamov, koji je 2018. u svojoj 25. godini života preminuo od strujnog udara. Tako se i u subotu, 13. juna na stadionu SRC Banja Rusanda, fudbalska lopta ponovo zakotrljala u znak sećanja na Bobu.

Inicijator svega je Milivojev Miljan, prvotimac FK Radnički iz Zrenjanina, koji je bio dobar drug sa Slobodanom. Utakmica se igrala između Bobinih drugara i FK Rusanda. Iako je to bilo nebitno i u drugom planu, utakmica je završena rezultatom 4:4.

foto: Dejan Kuručev ( ekipa Bobinih drugara )

Za ekipu Bobinih drugara igrali su:
Ranisavljev Sava, Rakić Bojan, Subotin Nikola, Miškov Aleksandar, Milivojev Miljan, Adamov Ivan (Slobodanov brat), Rakić Zoran, Nađalin Nebojša, Ranisavljev Ivan, Stevanov Dejan, Stojkov Ivan, Subotin Miroslav, Subičin Miloš i Kuručev Marko.

foto: Dejan Kuručev ( ekipa FK Rusanda )

FK Rusanda je kao i prošle godine nastupala u izmešanom sastavu prvotimaca i veterana:
Zakić Srđan, Šargin Radovan, Stanković Saša, Kuručev Milovan, Vidić Milan, Janković Milan, Kuručev Dejan, Milivojev Ivica, Nadlački Vanja, Koloper David, Davidov David i Odžin Aleksandar.
Sudija utakmice bio je Đurić Vlada
Utakmicu je između ostalih pratila i Slobodanova porodica sa rodbinom.
   Zahvalni smo Miljanu koji je pokrenuo celu ovu priču i nadam se da će ova utakmica preći u tradiciju jer će tako Boba ostati uvek sa nama i nećemo dozvoliti zaboravu da izbriše sećanje na brata, druga, fudbalera i pre svega njega kao čoveka. – poručili su iz FK Rusanda

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.