Društvene mreže

Fudbal

Kiki i Amir zadovoljni zalaganjem svojih izabranika! ( Foto )

Prosledi novost:

Nakov više od dva meseca bez utakmica, fudbalska lopta se ponovo zakotrljana na jednom od zrenjaninskih stadiona. U formi trening meča, snage su na pomoćnom terenu Gradskog stadiona odmerili omladinci Radničkog i kadeti Proletera.

foto: sportski.rs

Viđena je interesantna i dinamična utakmica, odigrana u formi dva puta po 40 minuta.

foto: sportski.rs

   Ovu trening utakmicu smo organizovali kako bi momci koji zajedno treniraju malo razbili monotoniju igrom na dva gola. Pošto prvenstvo počinje tek avgusta meseca, imamo dug period ispred nas. Ovo je bio više vid jednog laganog polu aktivnog treninga. Najvažnije nam je bilo da se niko ne povredi, da otklonimo neke nedostatke kod pojedinih igrača i da momci ostanu u kontinuitetu treninga. – rekao je nakon utakmice Amir Teljigović, trener kadeta FK Proleter.

foto: sportski.rs

Sa druge strane, gospodin Milenko Kiki Milaković, trener omladinaca FK Radnički nije prikrivao zadovoljstvo prikazanim zalaganjem svojih izabranika.

foto: sportski.rs

   Zadovoljan sam pruženim zalaganjem mojih momaka, pogotogo imajući u vidu da nisu zajedno trenirali dotovo dva meseca i da nam je ovo praktično treći trening od kada smo se ponovo okupili. Bitno je da niko nije povređen, a smatram da svaka trening utakmica je bolja od bilo kojeg klasičnog treninga. Do sredine juna nastavljamo ovim tempom, a tada kreću zaista ozbiljne pripreme. – izjavio je gospodin Milaković.

foto: sportski.rs

Iako je rezultat ove utakmice bio u drugom planu, treba napomenuti da su omladinci Ragničkog slavili sa 5:1

foto: sportski.rs

foto: sportski.rs

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.