Društvene mreže

Fudbal

Kikinđanka Danijela Manjulov blista u dresu Stajićeva!

Prosledi novost:

Danijela Manjulov (16) rođena je u Kikindi, a fudbal je počela da trenira u ŽFK kikinda sa svega 6 godina.

  • Počela sam da treniram sa šest godina u Kikindi. To je sve počelo tako što sam bila sa dedom kod njegovog kuma, a njegov kum je bio trener… I onda je on meni dao fudbalsku loptu i pozvao da dođem da treniram i naravno svidelo mi se. Prvi trener mi je bio Mikloš Monoštori – priseća se Danijela Manjulov.

Obzirom da se ŽFK Kikinda ugasio, Danijela je bila prinuđena da trenira sa dečacima u FK „Mladi Vukovi“, ali i pored toga što je igrala sa dečacima pokazivala je svoj talenat i bila dominantna u odnosu na većinu dečaka. Početkom prošle sezone prešla je u SUŽF Stajićevo, koje se takmiči u Drugoj ligi grupa sever.

  • Igram u Stajićevu, sviđa mi se ekipa i trudim se da pružim svoj maskimum. Igram  na poziciji veznog (ofanzivnog) igrača, i dobro se snalazim na toj poziciji. Igramo u dobroj ligi i žao mi je što je došlo do prekida prvenstva zbog ovog virusa, kaže Danijela Manjulov

Fotografija: Privatna arhiva Danijela Manjulov

SUŽF Stajićevo se trenutno nalazi na trećem mestu Druge lige grupa sever i zaostaje samo 4 boda u odnosu na prvoplasiranu Moskvu iz Novog Sada.

  • Mislim da imamo kvaliteta za prvo mesto i plasman u Prvu ligu, nadam se da će se prvenstvo nastaviti i da ćemo pokazati koliko znamo – kaže Danijela.

Ekipa Stajićeva

Uspesi i Budućnost:

Za mene je veliki uspeh to što sam bila pozvana za selekciju Vojvodine. Planiram naravno da se bavim fudbalom još dugo, da završim školu i onda da mislim samo o fudbalu – završila je Danijela Manjulov

I.N.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.