Društvene mreže

Fudbal

Predsednik FK Borac – Vladimir Žižik: Korona usporila reformu Kluba!

Prosledi novost:

FK Borac je od momenta promene Upravnog odbora dobio neku novu i pozitivnu Energiju. Novi predsednik Vladimir Žižik je sa svojim timom već mnogo uradio, od Kluba koji je bio na ivici gašenja došao je do jednog veoma modernog Kluba koji je dobio i brojne nove polaznike.

  • Mislim da smo odradili veoma mnogo posla za kratko vreme, oporavili smo naš travnati teren, sredili smo svlačionice i restoran, a posle ove vandredne situacije sredićemo i službene prostorije i stan koji Klub poseduje. U momentu preuzimanja Kluba, stanje je bilo katastrofalno, a Stadion u haosu, i zaista mi nije jasno kako je neko mogao da funkcioniše u takmvim uslovima – kaže  Žižik.

Restoran FK Borac

  • Što se tiče same organizacije Kluba, za šefa stručnog štaba postavili smo SLavoljuba Gardinovačkog koji poseduje UEFA A licencu, on se brine o našem prvom timu, mlađim kategorijama, a i o grupi devojčica koju smo oformili – Dodaje mladi predsednik.

Jedna od grupa FK Borac

  • Još uvek ne znamo kako će se rešiti prvenstvo u B ligi FSGZ, a mi ćemo već posle vandredne situacije početi da se pripremamo za narednu sezonu u kojoj će nam cilj biti plasman u A ligu FSGZ. U narednoj godini slavimo i 100 godina Kluba, tako da pripremamo i niz aktivnosti u sklopu proslave, pre svega nekoliko turnira za devojčice i dečake.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.