Društvene mreže

Rukomet

Zahuktalo se u nižim rukometnim ligama!

Prosledi novost:

Portal sportski.rs nastavlja da informiše svoje pratioce o rezultatima rukometnih klubova iz Srednjebanatskog okruga u nižim ligama, u organizaciji Rukometnog saveza Vojvodine .

U okviru Prve lige “Sever”, u muškoj konkurenciji, RK Hercegovina iz Sečnja je u subotu 14. marta, u sklopu 22. kola ugostila ekipu RK Potisje Pleteks iz Ade i savladala ih rezultatom 34:30 ( poluvreme 16:12 ). Najefikasniji među Sečanjcima bio je Goran Andrijašević sa osam postignutih golova.

RK Hercegovina se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa sakupljenih 18 bodova.

Kod dama, rukometašice ŽRK Mladost iz Srpske Crnje, u sklopu 13. kola slavile su u nedelju 15. marta na gostovanju u Bajmoku, pobedivši ekipu ŽRK Radnički rezultatom 28:30 ( poluvreme 16:14 ). Među rukometašicama Mladosti najviše se istakla Dajana Kojić sa devet pogodaka.

ŽRK Proleter iz Zrenjanina je u subotu 14. marta pobedio na svom parketu ekipu ŽRK Dolovo rezultatom 32:22 ( poluvreme 17:10 ). Najefikasnija u redovima Zrenjaninki bila je Ivana Milaković sa deset pogodaka.

ŽRK Mladost iz Srpske Crnje se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli sa sakupljenih 15 bodova, dok je jedno mesto ispod njih pozicioniran ŽRK Proleter iz Zrenjanina sa 9 bodova.

U okviru Druge lige “Sever”, rukometaši Vojvode Stepe su u okviru 13. kola slavili na gostovanju u Somboru, pobedivši ekipu RK “Sombor” rezultatom 29:31 ( poluvreme 12:12 ). Utakmica je odigrana u subotu, 14. marta. Kod gostiju, najbolji strelac bio je Dragan Zukić sa deset golova.

Rukometaši Naftagasa iz Elemira ubedljivo su poraženi na svom terenu od  RK “Hercegovac” iz Gajdobre rezultatom 29:48 ( poluvreme 14:25 ). Dragoslav Avramov je bio najefikasniji u redovima „naftaša“ sa postignutih osam golova.

RK “Radnički JT” je na gostovanju u mestu Riđica poražen od ekipe ORK Dalmatinac  rezultatom 30:27 ( poluvreme 12:12 ). Danilo Rikalo je bio najefikasniji među momcima iz Jaše, postigavši osam golova

RK Vojvoda Stepa zauzima peto mesto na tabeli sa 16 bodova, RK Radnički JT je osmoplasirana ekipa šampionata sa 11 bodova, dok sa samo 3 osvojena boda RK Naftagas je pozicioniran na poslednjem, dvanaestom mestu na tabeli.

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.