Društvene mreže

Ostali Sportovi

„Igrajmo za 16“ osmi put u Zrenjaninu

Prosledi novost:

Kvalifikacijski turnir u malom fudbalu, memorujal „Igrajmo se za 16“, posvećen tragično stradalim radnicima Radio-televizije Srbije u NATO bombardovanju 1999. godine, ove će se godine u Zrenjaninu odigrati od 17. do 20. marta i na njemu će, kao i prethodnih godina, nastupiti osam ekipa.

foto: zrenjanin.rs

Zrenjanin će po osmi put biti jedan od gradova domaćina turnira, a tim povodom javnosti su se obratili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapur, član Organizacijskog odbora turnira „Igrajmo se za 16“, Svetozar Stanković i članovi Organizacijskog odbora u Zrenjaninu Nikola Božović i Mile Novaković.

foto: zrenjanin.rs

Izvučeni su i parovi prvog – četvrtfinalnog kola turnira, prema kojem će se Vatrogasno-spasilački bataljon i „Vojvoda Stepa“ sastati u hali sportova Medison u utorak, 17. marta od 10:00 časova, a JKP „Čistoća i zelenilo“ i FAM Botos od 11:00. U sredu, 18. marta, u isto vrijeme, ali u „Kristalnoj dvorani“, sastaju se Studentski dom Zrenjanin i Gradska uprava Zrenjanin, a u drugom meču NIS i JKP „Vodovod i kanalizacija“. Nakon tih utakmica, žrebom će biti određeni parovi polufinala, a finalni meč zakazan je za sledeći petak, 20. marta, u 11 sati u Kristalnoj dvorani. Prvoplasirana ekipa stiče pravo nastupa 4. i 5. aprila na turniru grupe „Gradovi“ u Beogradu, gde će joj protivnici biti Požarevac i Vrnjačka Banja. Finale je 12. aprila u Sportskom centru Voždovac, uz direktan prenos na RTS-u.

izvor: zrenjanin.rs

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.