Društvene mreže

Odbojka

„Parni valjak“ samleven u Zrenjaninu!

Foto: Sportski.RS
Prosledi novost:

ŽOK Klek Zrenjanin – ŽOK Partizan Beograd 3:1 ( 18/25, 25/21, 25/23, 25/23 )

Nakon pobede koja je ostvarena protiv ŽOK Partizan, odbojkašice ŽOK Klek blizu su ostvarenja cilja, opstanka u Super ligi Srbije. Klečanke su 26. februara, u solidno popunjenoj novoj zrenjaninskoj hali, rezultatom 3:1 savladale beogradski „parni valjak“.
Početak meča nije nagoveštavao povoljan ishod po četu Zorana Pavlovića. Prijem Klečanki nije dobro funcionisao, napadi su lako čitani od strane Beograđanki, tako da je prvi set ubedljivo pripao odbojkašicama ŽOK Partizan.

Foto: Sportski.RS

Ni početak drugog seta nije slutio na dobro. Gošće su lako stigle do 12:7, ali nakon tehničkog tajm auta domaći sastav zaigrao je mnogo ozbiljnije i raznovrsnije. Ubrzo su devojke iz ŽOK Klek sustigle prednost beogradskih crno belih, preuzele inicijativu u meču, te osvojile drugi set.

Foto: SPortski.RS

U poslednja dva seta, viđeni su česti preokreti, ali domaće odbojkašice, nošene podrškom blizu 500 gledalaca u Kristalnoj dvorani uspele su da osvoje te periode meča, te na taj način upišu veoma važnu pobedu.

Foto: Sportski.RS

U narednom kolu, sledi gostovanje u Subotici, protiv ŽOK Spartak, koja je prikovana za dno tabele sa osvojenih samo 10 bodova.
Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.