Društvene mreže

Sport

Bioskopski repertoar Kulturnog centra Zrenjanina tokom predstojećeg vikenda!

Prosledi novost:

SUBOTA, 18. I NEDELJA, 19. MART

FILM: „LEPOTICA I ZVER“

Film: „Lepotica i zver“/Beauty and the Beast – prikazuje se u subotu, 18. i nedelju, 19. marta u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u terminima od 16 i od 18. 30 časova. #Filmska publika ima priliku da pogleda najnoviju verziju bajke i igrane adaptacije animiranog klasika uz veliki broj muzičkih numera. Film je sinhronizovan na srpski jezik, režirao ga je Bil Kondon a igraju Ema Votson (Bela), Den Stivens (Zver), Luk Evans (Gaston), Ema Tomson (čajnik) i dr. Filmski žanr – fantazija. Film traje 132’. Cena ulaznice je 250 dinara.

SUBOTA, 18. MART

FILM: „LOGAN“

Film „Logan“ (137′) emituje se u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u subotu, 18. marta od 21 sat. Hju Džekman (Hugh Jackman) igra superheroja iz franšize X-Men. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

NEDELJA, 19. MART

FILM: “KONG: OSTRVO LOBANJA”

Film “Kong-Ostrvo lobanja – Kong: Skull Island – prikazuje se u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 19. marta u terminu od 21 čas. #Grupa istraživača – naučnika i vojnika odlazi na nepoznato i neistraženo ostrvo u Tihom okeanu. Radnja filma smeštena je u sedamdesete godine XX veka…Igraju: Tom Hidlston, Semjuel L. Džekson, Džon Gudman i Bri Larson. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 

Prosledi novost:
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.